• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

Наши Услуги

Компјутерски системи и хардвер

Сервисирање и одржување на компјутерски системи, сервери, Лаптопи ...

Компјутерски мрежи

Проектирање и инсталирање на компјутерски мрежи

ВЕБ страни и Хостинг

Изготвување на веб страници и Хостирање

Телефонски мрежи

Проектирање и инсталирање на Телефонски мрежи

Портфолио

Добавувачи (BRAND)

aeotec
sc1
spire1
avtech1
LB1
rasurbo1
acronis1
IQ1
PW1
dell1
cool1
noctua1
trustport1
TRENDnet-logo
synology1

Преку социјалните мрежи сме достапни