• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

НАСТАНИ

29ти Октомври 2014 година, хотел Континентал

Презентација на брендовите:

1. Synology

2. AVTech

3. PowerWalker

Презентери:

1. Георгиески Владимир

2.Мијалковиќ Александар

Присутни: 89 посетители

 

 
     
     
     

Преку социјалните мрежи сме достапни