• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

ПРОДАЖБА

ПОЛОВНИ “Synology NAS” УРЕДИ * уредите се без дискови
 Synology DS1515+ DS1515+ 36.000,00 ден
Synology DS412+ DS415+ 14.000,00 ден
 Synology DS214+    9500,00 ден
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ТЕКОВЕН МЕСЕЦ Cenovnik  ЦЕНОВНИК во PDF CenovnikЦеновник за НАС & УПС
NOCTUA NH-D14 NH-D14 3333,00 ден со ДДВ
DS218+ 21678,00 ден + ДДВ
TU-P1284 USB to Parallel 1284 Converter TU-P1284_v2_d02_2 700,00 ден со ДДВ
 NOCTUA NH-D15  NH-D14 5500,00 ден со ДДВ

Преку социјалните мрежи сме достапни