• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

Половни уреди

ПОЛОВНИ “Synology NAS” уреди * уредите се без дискови
Synology DS110j  DS115j 3.600,00 ден. 
Synology DS1511+ DS1515+ 36.000,00 ден. 
Synology DS412+ DS415+ 24.000,00 ден.

 


Пребарување

Ценовник во PDF

Ценовник во PDF

Видео за Нас

Видео за Нас

Преку социјалните мрежи сме достапни