• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

Понуда на месецот

Maj/Јуни 2019

NOCTUA NH-U12S 3333,00 ден. со ДДВ
Synology DS415+ (половно) 18000 ден. + ДДВ
Synology DS415play (половно) 15000 ден. + ДДВ
NOCTUA NH-D15S 5000,00 ден. + ДДВ
Synology Router MR2200ac 8800,00 ден. + ДДВ 
Synology DS218play 14500,00 ден. + ДДВ
Synology DS418ј 20000 ден. + ДДВ
Synology Router RT2600ac 14500,00 ден. + ДДВ

Пребарување

Ценовник во PDF

Ценовник во PDF

Видео за Нас

Видео за Нас

Преку социјалните мрежи сме достапни