• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

TRUSTPORT

TRUSTPORT најнова верзија на антивирусна заштита

TP-news

 

Во најновата верзија на TPIS2015, покрај стандардните алатки, воведена е сосема нова, која во голема мерка на корисниците ќе им олесни при оддржување на нивниот персонален сметач/лаптоп. Имено, новата алатка TRUSTPORT Oprima , овозможува да на брз и едноставен начин се исчисти вишокот (непотребни) податоци од регистерот, привремени податоци како и оптимизирање на пристапот до Вашите документи. Вреди да се проба !
TP_optima

 

Домашни корисници Решенија за мали фирми Деловни корисници
box-home box-office box-enterprise

 

БРНО, 19ти Ноември 2014 –  Компанијата TrustPort company, произведувач на антивирусни апликации за мобилни платформи, денес објави дека во најновиот Virus Bulletin се високо рангирани на листата  со највисок резултат (score) на детектирани заразени и избришани малициозни апликации. Билтенот заштитните апликации ги подели на два дела: корпоративни и кориснички. Во последниот тест беа вклучени 48 различни производи, а  TrustPort  е деклариран како компанија која произведува корпоративни апликации.
Тестот опфаќа examining on-access и on-demand  detection , data throughput speed , archive scanning capabilities, system resources consumption, reactive and proactive detection. TrustPort Antivirus ги детектира сите malware , со минимално успорување на работата на компјутерот. Virus Bulletin објави дека TrustPort Antivirus, успешно ја изврши задачата со ефикасност од 97.4%.

VB100 графички ги прикажа сите направени тестови (видете слика подолу), со што јасно и недвосмислено ја потврди успешноста на TrustPort Antivirus

10520849_897713603573014_7761681846240091133_n 10689809_897713600239681_2993106930563657849_n


Пребарување

Ценовник во PDF

Ценовник во PDF

Видео за Нас

Видео за Нас

Преку социјалните мрежи сме достапни