Select Page

Synology AI Camera BC500

Versatile AI cameras for securing any location

Edge AI Detection and Search On-camera AI powers people and vehicle detection, intrusion detection, and Instant Search

Synology DiskStation DS923+

Take your data management to the next level

Flexible storage platform for small businesses and home offices

Synology Router WRX560

Fast and secure Wi-Fi 6 mesh router for home and office.

Dual-band Wi-Fi 6 with 5.9 GHz support and configurable WAN/LAN 2.5GbE port enable fast wireless and wired transfers

 

Noctua NH-D15 chromax.black

All-black version of the award-winning NH-D15

Black coated NH-D15 heatsink
6 heatpipe dual tower design
2x NF-A15 HS-PWM chromax.black 140mm fan

Noctua NH-U12S Redux

Streamlined, accessibly priced version of NH-U12S

High Performance CPU Cooler with NF-P12 redux-1700 PWM 120mm Fan

ЈВСНет ДООЕЛ

e официјален дистрибутер за светски познатите брендови Synology, Noctua, Trendnet, PowerWalker и Linkbasic

Кон производите

Зошто да не одберете нас

ЈВСНет ДООЕЛ повеќе од 20 години се занимава со давање на услуги од областа на Информатичката Технологија. Основна дејност е тековно одржување на компјутерски системи, проектирање, изработка и одржување на компјутерски мрежи, Cyber безбедност и заштита на податоци.

Endpoint Cyber Protection

JVSNet Cyber Protect ги обединува заштитата на податоците и сајбер-безбедноста за да обезбеди интегрирана, автоматизирана сајбер-заштита што ги решава безбедноста, пристапноста, приватноста, автентичноста и безбедносните (SAPAS) предизвици на современиот дигитален свет.

Endpoint Backup and recovery

Грешки на хардверот или софтверот, оштетувањето на податоците, нападите со Ransomware или едноставно случајно бришење може да резултираат со губење на големи количини на податоци. Резервните копии обезбедуваат сигурност  кога работите тргнуваат наопаку и се незаменлив дел од планирањето на вашата инфраструктура.

Wired and Wireless Networks

Целокупниот успех на вашиот бизнис многу зависи од тоа дали вашите вработени имаат брз, лесен и сигурен пристап до мрежата на вашата компанија. Во денешниот свет со брзо темпо, не можете да си дозволите да губите време или профит поради лошиот дизајнот на мрежната инфраструктура. Ние сме тука за да изградиме и одржуваме робусни ИТ решенија кои му помагаат на вашиот бизнис да напредува.

Наши клиенти

Ви треба консалтинг? Контактирајте не сега!

9 + 4 =