• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

НАСТАНИ

15ти Ноември 2017 година, Парк хотел & Спа 

Презентација на брендовите:

1. Noctua

2. Synology

3. PowerWalker

4. JVSNet

Презентери:

1.Janka Chytráčková

2. Kacper Matuszyński

3. Георгиески Владимир

Присутни: 69 посетители

 

29ти Октомври 2014 година, хотел Континентал

Презентација на брендовите:

1. Synology

2. AVTech

3. PowerWalker

Презентери:

1. Георгиески Владимир

2.Мијалковиќ Александар

Присутни: 89 посетители

 

 
     
     
     

Преку социјалните мрежи сме достапни