НОВИТЕТИ

Synology DSM 7.0

Официјално пуштена новата верзија на DSM 7.0 и C2 cloud expansion

Тајпеj, Тајван—23ти Јуни 2021—Денес Synology ја објави најновата верзија на DiskStation Manager (DSM) 7.0 и големо проширување на Synology C2 платформата со 4 нови cloud сервиси. Фокусирани на зголемување на безбедноста , можностите за управување на системот, подобро уредување на податоците, DSM 7.0 е голем исчекор напред за уредите на Synology, и на двете линии NAS и SAN производи. Успешното градење на C2 Storage, Synology го надополни со уште неколку сервиси и функционалности како вграден управувач со лозинки, директориум како сервис, cloud backup, и опција за безбеден трансфер на податоци. Synology доста инвестира во проширувење на можностите на cloud платформата, со отворање на нов дата центар лоциран во Азиско-Пацифичкиот регион

Повеќе детали на следниот линк:  DSM7.0