• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

Network Accessories

Keyboard panel keyboard-panel CFE60-Atechnical specification – PDF
L rail l-rail CFA45-1.2-Atechnical specification – PDF
Fixed shelf fixed-shelf CFB60-1.2-Btechnical specification – PDF
Полиците имаат различни димензии, зависно од моделот на ормарот
Cooling fan fan CFJ01technical specification – PDF
Power Distribution Unit power-bar CFU06-Dtechnical specification – PDF
Digital Temperature Unit temperature-unit CFY60technical specification – PDF
MTC mtc04 MTC04technical specification – PDF

Пребарување

Ценовник во PDF

Ценовник во PDF

Преку социјалните мрежи сме достапни