ЈВСНет е авторизиран партнер на Acronis

Acronis ги обединува заштитата на податоците и сајбер-безбедноста за да обезбеди интегрирана, автоматизирана сајбер-заштита што ги решава безбедноста, пристапноста, приватноста, автентичноста и безбедносните (SAPAS) предизвици на современиот дигитален свет.

Со флексибилни модели за распоредување кои одговараат на барањата на давателите на услуги и IT професионалците, Acronis обезбедува супериорна компјутерска заштита за податоци, апликации и системи со иновативен антималвер од нова генерација, бекап, опоравување од непогоди и крајно заштитени решенија за управување.

Со наградувани AI-базиран антималвер и блокчејн-базирани технологии за автентикација, Acronis ја штити секоја околина – од cloud, до хибрид, па сè до физичка – по ниска и предвидлива цена.