Crucial BX500 120GB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Crucial BX500 120GB 3D NAND SATA 2.5-Inch Internal SSD, up to 540MB/s – CT120BX500SSD1

SKU: 37128 Категорија Ознаки: , , ,