product/crucial-mx500-1tb-sata-ssd

Crucial MX500 1TB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Crucial MX500 1TB 3D NAND SATA 2.5 Inch Internal SSD, up to 560MB/s – CT1000MX500SSD1

SKU: 37138 Категорија Ознаки: , , ,

Навигација

a