product/crucial-mx500-250gb-sata-ssd

Crucial MX500 250GB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Crucial MX500 250GB 3D NAND SATA 2.5 Inch Internal SSD, up to 560MB/s – CT250MX500SSD1

Шифра на производ: 37129 Категорија: Tags: , , ,

Навигација

Home » Products » Дискови и додатоци » SSD дискови » Crucial MX500 250GB SATA SSD