External Power Adapter 100W_1

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Applied Models:

DS412+, DS413, DS413j, DS414, DS414j, DS415+, DS415play, DS416, DS416j, DS416play, DS418, DS418j, DS418play, DS916+, DS918+, DS920+, DS923+

Категорија Ознаки: ,