External Power Adapter 60W_1

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Applied Models:

DS213, DS213+, DS213air, DS213j, DS214, DS214play, DS214se, DS215j, DS216, DS216+, DS216+II, DS216j, DS216play, DS216se, DS218, DS218+, DS218j, DS218play, DX213, NVR1218, NVR216, DS220+, DS220j, DVA1622, DS223

Категорија Ознаки: ,