External Power Adapter 65W

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Applied Models:

DS214+, DS215+, DS620slim, DS712+, DS713+, DS715, DS716+, DS716+II, DS718+, DS720+, DS723+

Категорија Ознаки: ,