External Power Adapter 90W_1

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Applied Models:

DS420j, DS420+, DS423, DS423+

Категорија Ознаки: ,