Во моментов овозможено е само плаќање преку профактура. При комплетирање на нарачката на вашата e-mail адреса ќе пристигне профактура со која можете да извршите плаќање преку банка. Ве замолуваме да почекате најмногу 48 часа за да добиете потврда за нарачка пред да направите уплата поради проверка на состојбата на лагер.

NCB22-66-BAA-C 22U RACK 600x600x1166mm

22,098 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Exquisite design with precise craftsmanship
Good compatibility, adapt to more servers. Perfect ventilation
Vented front door and rear door enable ventilation and reliable operation
The top and bottom wiring channel can be closed and adjusted.
Optional plinth to meet under base wiring, ventilation and rat-proof
Rack’s side panel can be easily assembled
Adjustable feet and heavy duty castors are available at the same time ,
static loading: 800kg.(with adjustable feet).
Advanced lock
Surface finish: degreasing, pickling, phosphating, powder coating
Available in black and gray
Height, width, and depth selectable, full range of optional accessories.

1 на залиха

SKU: 21109 Категорија Ознаки: ,