product/nmc-card-snmp

NMC Card (SNMP)

10,152 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

for all RT models (VI 1-3KVA RT LCD and VFI 1-10KVA RT LCD) SNMP module access by WebInterface

Шифра на производ: 56010 Категорија: Tags: , ,

Навигација

Home » Products » PowerWalker UPS » Додатоци » NMC Card (SNMP)