product/oux86-1-wall-mount-box

OUX86-1 wall mount box

59 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

they meet or exceed EIA/TIA 568A Cat 5e or Cat 6 specifications.
Holds industry standard modular keystone inserts.
High-Impact Housing.
Fully tested.
Available in one or two port .

Шифра на производ: 21086 Категорија: Tags: , ,

Навигација

Home » Products » Linkbasic » Mountbox and Faceplate » OUX86-1 wall mount box