product/pbb01-a-b-c-d-e-f-g-plug-bootsblackblueredorangeyellowgraygreen

PBB01-A/B/C/D/E/F/G Plug boots,black,blue,red,orange,yellow,gray,green

ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

The 110 single -pair impact tool is designed to seat 110 connecting blocks and terminate and cut cable on 110 wiring blocks. Saving time and money, The tool feathers an easy way to hold ,ergonomically designed handle that helps reduce fatigue when trimming wire or seating connection blocks to the wiring base .

Нема на залиха

SKU: 21026 Категорија Ознаки: , ,

Навигација

Home » Продукти » Linkbasic » Plugs and Boots » PBB01-A/B/C/D/E/F/G Plug boots,black,blue,red,orange,yellow,gray,green
a