Во моментов овозможено е само плаќање преку профактура. При комплетирање на нарачката на вашата e-mail адреса ќе пристигне профактура со која можете да извршите плаќање преку банка. Ве замолуваме да почекате најмногу 48 часа за да добиете потврда за нарачка пред да направите уплата поради проверка на состојбата на лагер.

PowerWalker Basic VI 1500 STL

8,121 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Human Interface Device (HID) compatible USB connection (no additional drivers needed), Multi-purpose button (single-click, double-click or hold to control different functions), Equipped with Boost and Buck AVR to stabilize output voltage, Cold (DC) Start Function, Auto dimming screen (UPS is woken up with single button click), OPF=0,6

3 на залиха

SKU: 56064 Категорија Ознаки: , ,