product/powerwalker-vi-1200-sh

PowerWalker VI 1200 SH

7,715 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Human Interface Device (HID) support and WinPower software for controlling and monitoring, Surge protection on phone line and modem, Fast charging 2-4h to 90%

Шифра на производ: 56041 Категорија: Tags: , ,

Навигација

Home » Products » PowerWalker UPS » Tower UPS » PowerWalker VI 1200 SH