product/powerwalker-vi-850-sh

PowerWalker VI 850 SH

3,817 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Power capacity: 850VA / 480W, Output Power Factor: 0.56 • Output: 2 x CEE 7/3 (Type F) Outlet • Batteries: 1x 12V/9Ah

Шифра на производ: 56040 Категорија: Tags: , ,

Навигација

Home » Products » PowerWalker UPS » Tower UPS » PowerWalker VI 850 SH