PSU 500W-RP SET_2

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Applied Models:

FS3400, FS2017, SA3600, SA3400D, SA3400, SA3200D, UC3400, UC3200, RS18017xs+, RS18016xs+, RS3621xs+, RS3621RPxs, RS3617xs+, RS3617RPxs, RS2818RP+, RS2418RP+, RS2416RP+, FX2421, RX1222sas, RXD1219sas, RX2417sas, RX1217sas, RX1217RP, RX1216sas, RXD1215sas

Категорија Ознаки: ,