PSU 150W-RP Module_2

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Applied Models:

RS1619xs+, RS822RP+, RS820RP+

Категорија Ознаки: ,