product/samsung-860-evo-250gb-sata-ssd

Samsung 860 EVO 250GB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

SAMSUNG 860 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-76E250E)

Шифра на производ: 37130 Категорија: Tags: , , ,

Навигација

Home » Products » Дискови и додатоци » SSD дискови » Samsung 860 EVO 250GB SATA SSD