Samsung 860 EVO 250GB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

SAMSUNG 860 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-76E250E)

SKU: 37130 Категории , Ознаки: , , ,