product/samsung-970-evo-250gb-nvme-m2-ssd

Samsung 970 EVO 250GB NVMe M2 SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

SAMSUNG (MZ-V7E250BW) 970 EVO SSD 250GB – M.2 NVMe Interface Internal Solid State Drive with V-NAND Technology,

Шифра на производ: 37122 Категорија: Tags: , , , ,

Навигација

Home » Products » Дискови и додатоци » SSD дискови » Samsung 970 EVO 250GB NVMe M2 SSD