Samsung 970 EVO 500GB NVMe M2 SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

SAMSUNG (MZ-V7E500BW) 970 EVO SSD 500GB – M.2 NVMe Interface Internal Solid State Drive with V-NAND Technology,

SKU: 37134 Категорија Ознаки: , , , ,