product/seagate-ironwolf-12-tb

Seagate IronWolf 12 TB

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Seagate IronWolf 12 TB Hard Drive – SATA 600-3.5″ Drive – Internal – 7200RPM (ST12000VN0008)

SKU: 37177 Категорија Ознаки: , , ,

Навигација

a