product/seagate-ironwolf-6tb

Seagate IronWolf 6TB

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Seagate IronWolf 6TB NAS Internal Hard Drive HDD – CMR 3.5 Inch SATA 6Gb/s 5600 RPM 256MB Cache for RAID Network Attached Storage (ST6000VN001)

SKU: 37175 Категорија Ознаки: , , ,

Навигација

a