product/seagate-ironwolf-8tb

Seagate IronWolf 8TB

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Seagate IronWolf 8TB NAS Internal Hard Drive HDD – 3.5 Inch SATA 6Gb/s 7200 RPM 256MB Cache for RAID Network Attached Storage (ST8000VN004)

SKU: 37176 Категорија Ознаки: , , ,

Навигација

a