Во моментов овозможено е само плаќање преку профактура. При комплетирање на нарачката на вашата e-mail адреса ќе пристигне профактура со која можете да извршите плаќање преку банка. Ве замолуваме да почекате најмногу 48 часа за да добиете потврда за нарачка пред да направите уплата поради проверка на состојбата на лагер.

Spire KEPLER REV.2 CPU Cooler

949 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Two 6mm all copper heat-pipes
Heat-pipe direct CPU contact
45 high density micro fins
Silent 92x25mm DC fan
TDP 100W 0.285 oC/W
Cool looking dark blue impeller
S420 Thermal compound included
Secure & Tool-free installation

Нема на залиха

SKU: 36018 Категорија Ознаки: , , ,

KEPLER REV.2
The Spire Kepler Rev.2 universal micro-processor cooler is the direct contact heat-pipe solution for the cost effective system. The two (2), 6mm heat-pipes make direct contact with the cpu heat-source, dissipating heat effectively and fast. The high density fins are crowned with a powerful fan for high airflow and great cooling performance. The 92mm dc fan provides ample airflow and silent cooling at19.0dBA. Compatibility is ensured with the multi-platform mounting clip for INTEL 1155/1156/775 /2011/1366 and AMD AM2/3/FM1 /1150 /1151 micro-processors. The Kelper is the cost effective heat-pipe solution by Spire – Powered by Innovation.