Во моментов овозможено е само плаќање преку профактура. При комплетирање на нарачката на вашата e-mail адреса ќе пристигне профактура со која можете да извршите плаќање преку банка. Ве замолуваме да почекате најмногу 48 часа за да добиете потврда за нарачка пред да направите уплата поради проверка на состојбата на лагер.

Synology DS3622xs+

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Over 260,000 4K random read IOPS and 4,700/2,400 MB/s sequential read/write performance
Consolidate and host backup or video management systems, virtual machines, and more thanks to a capable 6-core Intel Xeon processor
Leverage up to 48 GB memory, 10/25GbE networking, Fibre Channel support, or NVMe SSD Cache4 to boost read and write speeds
Scale up to 36 drive bays with two 12-bay DX1222 expansion units

Категорија Ознаки: ,

High-performance mass storage

The 12-bay Synology DS3622xs+ is a powerhouse NAS capable of fitting into small and medium business environments with intensive and multi-user workloads. Its high capacity, scalability, and processing power make it ideal for VM and container storage, for lightning-fast file sharing, and as a network video recorder for large surveillance deployments. It comes with powerful storage management, file syncing, surveillance, and backup software, and is suitable for editing high-quality video.