Synology Presto File Server License

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Presto File Server is licensed by bandwidth and offers various bandwidth options to satisfy different needs.

Категории , Ознаки: , , , , , ,