Во моментов овозможено е само плаќање преку профактура. При комплетирање на нарачката на вашата e-mail адреса ќе пристигне профактура со која можете да извршите плаќање преку банка. Ве замолуваме да почекате најмногу 48 часа за да добиете потврда за нарачка пред да направите уплата поради проверка на состојбата на лагер.

Synology RackStation RS3618xs

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Synology RS3618xs is a reliable, superior-performance network-attached storage solution for large-scale enterprises with demanding business applications. It simplifies data management, optimizes virtualization environments, and rapidly expands storage capacity with minimal time investment in setup and maintenance.

Категорија Ознаки: ,

Ready for 10GbE and beyond
PCIe 3.0 slots allow for faster networking options as you expand your infrastructure. Together with the built-in quad Gigabit ports, RS3618xs offers comprehensive connectivity options for link aggregation and failover configurations.