Synology Surveillance Device License Pack

3,249 ден22,088 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Synology Surveillance Device License Packs are designed for expanding cameras, I/O modules, intercoms, access controllers, IP speakers, and transaction devices set up on Synology Surveillance Station.

SKU: Не е достапно Категорија Ознаки: , , , , , ,