Synology Virtual DSM License

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

With a Synology Virtual DSM license, you can run Virtual DSM on Virtual Machine Manager to enjoy the full range of features provided in the standard DiskStation Manager, including file services and add-on applications.

Категории , Ознаки: , , , , , ,