Synology Virtual Machine Manager Pro

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Synology Virtual Machine Manager Pro license allows you to fully utilize VMM’s cluster infrastructure. It enables migration and flexible scalability for load balancing and resource allocation.

Категории , Ознаки: , , , , , ,