product/teg-10gbsr-10gbase-lr-sfp-multi-mode-lc-module-400m-with-ddm

TEG-10GBSR 10GBASE-LR SFP+ MM LC Module

8,214 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Hot-pluggable SFP+ transceiver
SFP+ MSA compliant
Supported throughput up to 10.5 Gbps
Multi Mode fiber for distances up to 550 m (1,804 feet)
850 nm wavelength
Duplex LC connector
Digital Diagnostics Monitoring (DDM) support
Operating temperature: 0 to 70 °C (32 to 158 °F)
Single 3.3 V power supply

Нема на залиха

SKU: 64376 Категорија

Навигација

Home » Продукти » Trendnet » Оптика » TEG-10GBSR 10GBASE-LR SFP+ MM LC Module
a