product/teg-s82g-8-port-gigabit-greennet-switch

TEG-S82g 8-Port Gigabit GREENnet Switch

1,685 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Plug and play installation
8 x Gigabit ports
16Gbps switching capacity
Up to 70% energy savings with GREENnet technology*
Wall mountable metal housing

Шифра на производ: 64346 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » Жичана мрежа » Разделници » Unmanaged » TEG-S82g 8-Port Gigabit GREENnet Switch