product/tew-808ubm-micro-1200mbps-dual-band-wireless-ac-usb-adapter

TEW-808UBM Wireless AC1200 USB Adapter

1,370 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Quick and easy setup
Ultra-compact high speed WiFi AC1200 MU-MIMO adapter
Upgrade your laptop or desktop to wireless AC
Dual band support for 2.4GHz and 5GHz WiFi networks
WMM Quality of Service (QoS) data prioritization
Supports Windows® and Mac® operating systems

Шифра на производ: 64402 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » Безжична мрежа » Адаптери » TEW-808UBM Wireless AC1200 USB Adapter