product/tew-825dap-ac1750-dual-band-poe-access-point

TEW-825DAP AC1750 Dual Band PoE Access Point

8,061 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

High performance AC1750 PoE+ access point
AC1750: concurrent 1300 Mbps WiFi AC + 450 Mbps WiFi N bands
Access Point, Client, WDS AP, WDS Bridge, WDS Station, and Repeater modes
Gigabit PoE+ LAN port
Off-white low profile housing
Ceiling / wall mounting plate

Шифра на производ: 64403 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » Безжична мрежа » Пристапни точки » Внатрешни » TEW-825DAP AC1750 Dual Band PoE Access Point