product/tk-cu10-10ft-usb-vga-kvm-cable

TK-CU10 10ft USB/VGA KVM cable

847 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Connect computers with VGA and USB ports to a TRENDnet TK-207K, TK-209K, TK-407K, TK-409K, TK-423K, TK-803R, TK-804R, TK-1603R or TK-1604R KVM switch
Length: 10 Ft.(3.1m)

Шифра на производ: 64253 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » KVM » TK-CU10 10ft USB/VGA KVM cable