Toshiba N300 6TB

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Toshiba N300 6TB NAS 3.5-Inch Internal Hard Drive – CMR SATA 6 GB/s 7200 RPM 256 MB Cache (HDWG160UZSVA)

Категорија Ознаки: , , ,