Во моментов овозможено е само плаќање преку профактура. При комплетирање на нарачката на вашата e-mail адреса ќе пристигне профактура со која можете да извршите плаќање преку банка. Ве замолуваме да почекате најмногу 48 часа за да добиете потврда за нарачка пред да направите уплата поради проверка на состојбата на лагер.

TPL-407E2K 500Mbps Powerline plus Outlet

4,064 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Includes two TPL-407E adapters
Powerline 500 networking
Never lose an electrical outlet with the built-in socket
Connects over electrical lines
Two adapters are needed to start a network.
Compact form factor saves space
Easy Installation

Нема на залиха

SKU: 64393 Категорија