product/tu2-ex12-usb-extender-cable-12m-36-feet

TU2-EX12 USB Extender Cable (12m / 36 feet)

1,297 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

12 meter USB 2.0 extension cable
One male and one female Type A USB 2.0 port
Supports High-Speed 480Mbps data transfers

Шифра на производ: 64379 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » USB додатоци » TU2-EX12 USB Extender Cable (12m / 36 feet)