product/tu2-nu4-4-port-network-usb-hub

TU2-NU4 4-Port Network USB Hub

3,027 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Access USB devices across your Local Area Network
Connect USB hard drives, flash drives, printers, digital cameras, iPods and more
High Speed USB 2.0 data transfers

Шифра на производ: 64300 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » Жичана мрежа » Адаптери » TU2-NU4 4-Port Network USB Hub